Case Logic

A márkáról

Az 1984-ben alapított Case Logic cég mára a világ egyik vezető kiegészítő gyártója lett.

Amerikában és Európában piacvezető szerepet tölt be, termékeinek formatervezése és minősége egyedivé teszi bármely ország piacáról is van szó. Folyamatosan, évente újabb és újabb termékskálával jelenik meg, követve a piacon megjelenő legújabb készülékek által támasztott igényeket. Közkedvelt és ismert termékei közé tartoznak a fotós, kamera táskák, notebook táskák, iPod kiegészítők, cd tartó mappák és GPS tartók. Legújabb fejlesztésként bemutatták a csúcsminőségű utazóbőröndöket és táskákat.

Disztribúció

Az első Case Logic terméket 1995-ben hoztuk be a magyar piacra. Ez egy műanyag CD tartó torony volt, mely minden valószínűséggel a mai napig sok zenekedvelő kedvenc CD rendezője. A márka bővülését és a piac változását lekövetve folyamatosan bővítettük a hazai kínálatot, fotós termékekkel, notebook és tablet tokokkal és egyéb, univerzális kiegészítőkkel.

Termékkategóriák


- Notebook táskák és tokok
- Tablet táskák és tokok
- Fotós táskák
- Univerzális tokok
- Apple specifikus termékek

Egyéb információ

A Case Logic termékekre kategóriától függetlenül 2 év garanciát vállalunk. Vásárlóink jobb kiszolgálása érdekében létrehoztuk online garanciális ügyintézési felületünket, melyhttps://www.guidepost.hu/garancia weboldalon érhető el.

Lehetőségek


- Műszaki partnerek jelentkezését várjuk
- Online blogok, magazinok jelentkezését várjuk termékeink teszteléséhez.

Hasznos linkek

hazai
Webshop : https://www.guidepost.hu
Garancia : https://www.guidepost.hu/garancia

nemzetközi

Facebook : www.facebook.com/caselogic

Kövesse a Case Logic-ot a Facebook-on