Üdvözöljük a Case Trade Kft. honlapján

A Case Trade Kft. 1995-ben alakult azzal a céllal, hogy a magyar piacon olyan minőségi termékeket, műszaki kiegészítőket forgalmazzon, melyek minden vásárló igényét ki tudják elégíteni. A cég ezen küldetésének megvalósítására több külföldi gyártóval is felvette a kapcsolatot, és termékeiket sikerrel vezette be a magyar piacon. A folyamatos munka meghozta gyümölcsét, és ma már több multinacionális cég kizárólagos képviselői vagyunk Magyarországon. Mára elértük, hogy az általunk képviselt márkák a lehető legszélesebb körben kaphatók, így igényes és kiváló minőségű termékeket kínálunk a magyar vásárlóknak. Viszonteladói hálózatunk az ország egész területét lefedi, így a nagyvárosoktól távol eső területeken is elérhetők termékeink.

Termékkínálatunk

Cégünk kínálatában megtalálhatók azok a műszaki és kiegészítő termékeket, melyeket a modern kor embere és számára elengedhetetlen technikai eszközei megkövetelnek. Legyen szó szórakoztató elektronikáról, számítástechnikáról vagy akár divattermékekről.

Hivatásunk

Hivatásunk, hogy a hazai vásárlóknak minőségi termékeket szolgáltassunk, a megszokottnál magasabb színvonalú kiszolgálással és háttértámogatással.

Subscribe to Case Trade Kft. RSS