Skullcandy

A márkáról

A 2003-ban alapított Skullcandy a legvadabb fejhallgatókat gyártja sportolóknak, zenészeknek, DJ-knek és azoknak, akik ki szeretnének emelkedni a szürke hétköznapokból.

A Skullcandy a világ legsokrétűbb audio márkája lett, színt, karaktert és teljesítményt varázsolva az amúgy monokróm térbe. Forradalmasította az audio arénát, olyan fej- és fülhallgatók bevezetésével melyek hibátlan stílust és teljesítményt nyújtanak. A díjnyertes Roc Nation Aviator fejhallgatótól az ergonómikus tervezésű FIX fülhallgatón át a világ legjobb sportolóiig, a Skullcandy folytatja küldetését, hogy újradefiniálja a világszínvonalú audio teljesítményt és stílust.

Disztribúció

A Skullcandy termékek forgalmazását 2010-ben kezdtük meg első sorban műszaki viszonteladóink között. 2011 elején indítottuk be márka forgalmazását a magyarországi core/lifestyle csatornákon, elérve divatüzleteket, sportboltokat és egyéb, különleges szaküzleteket. Ezzel egyidőben intenzív marketing tevékenységet folytatva, a márkát különböző eseményeken és rendezvényeken promotálva, egy hazai sportolókból és zenészekből álló szponzorált csapat kialakításával sikerült elérnünk, hogy mára az egyik legmeghatározóbb fejhallgató márkává vált a Skullcandy Magyarországon.

Termékkategóriák


- Fej- és fülhallgatók
- Műszaki kiegészítők
- Ruházati termékek

Egyéb információ

A Skullcandy termékekre következő garanciális feltételek vonatkoznak, gyártási hiba esetén:
- 10 ezer forint fogyasztói ár felett 12 hónap jótállás + 12 hónap szavatosság . Az első 12 hónapban a vásárlás helyére kell visszajuttatni a terméket és kérni annak bevizsgálását, a második 12 hónapban viszont a fogyasztónak kell a terméket bevizsgáltatnia egy független szervezetnél.
- 10 ezer forint fogyasztói ár alatt 6 + 18 hónap a szavatosság. Az első 6 hónapban a vásárlás helyére kell visszajuttatni a terméket és kérni annak bevizsgálását, a második 18 hónapban viszont a fogyasztónak kell a terméket bevizsgáltatnia egy független szervezetnél.

A garanciális bejelentéshez szükséges a vásárlást igazoló blokk, számla vagy banki átutalási kivonat másolata. Az eredeti példányt mindig őrizd meg.terjed ki. Vásárlóink jobb kiszolgálása érdekében létrehoztuk online garanciális ügyintézési felületünket, mely www.headphones.hu/garancia weboldalon érhető el.

Lehetőségek


- Keresünk divatszaküzleteket, ahol termékeink limitált választékát szeretnénk megjeleníteni.
- Online blogok, magazinok jelentkezését várjuk termékeink teszteléséhez.

Kövesse a Skullcandy-t a Facebook-on