Márkák

Case Logic

Life, Simplifed

A Case Logic-ot Amerikában, a Colorado állam beli Boulderben alapították 28 évvel ezelőtt, az első termék egy magnókazetta tartó volt. Mára a világ egyik vezető gyártója a különböző tokok, táskák és rendszerező megoldások terén. Minőség, megbízhatóság és folyamatosan frissülő, korszerű választék jellemzi a termékpalettát.

Thule

Első osztályú kiegészítők Svédországból

A Thule márkát 1942-ben alapították Svédországban. A Thule egy prémium márka, mely jól ismert a széles kiegészítő válaszékáról, melyet eszközök autóval történő hordozására fejlesztettek ki. Cégünk a 2010-ben beindított utazási kiegészítők vonalat forgalmazza, mely táskákból, tokokból és egyéb kiegészítőkből áll.

Skullcandy

The audio revolution

A Skullcandy a világ legsokrétűbb audio márkája lett, színt, karaktert és teljesítményt varázsolva az amúgy monokróm térbe. Forradalmasította az audio arénát, olyan fej- és fülhallgatók bevezetésével melyek hibátlan stílust és teljesítményt nyújtanak.


Sinox

Smarter Accessories for Smart Technology

Az 1993-ban alapított The Selek Groub skandinávia elsőszámú audio, video és IT kiegészítő disztribútora. Sok év tapasztalatát felhasználva kifejlesztették a Sinox márkát, mely 2012 óta cégünk palettáját is bővíti.

Bandridge

Get Connected

Európa egyik legrégebbi és legnagyobb szakértő gárdájával rendelkező audio-video kiegészítő márkája. Fő irányvonala a különböző szórakoztató elektronikai és IT kábelek, melyet négy minőségi alkategóriába csoportosítanak.

További márkák

Kisebb kiegészítő márkák

Cégünk több egyéb kisebb-nagyobb kiegészítő márka képviseletét látja el hazánkban, melyekről információt a bővebben gombra kattintva kaphat.